news_top_banner

Fa'amamāina ma le su'esu'eina o le kesi fa'avevela afi fa'avevela afi tiso

Fa'amamāina o le kesi fa'avevela afi turbocharger o afi tiso
① E le faʻatagaina le faʻaogaina o vaifofo faʻamamā e faʻamamā ai vaega uma.
② Fa'asusu le kaponi ma le palapala i vaega o le vaifofo fa'amama e fa'amalulu.Faatasi ai ma i latou, o le ogatotonu susulu suauʻu toe foi mai e mama, ma le palapala i le pito turbine ua faaputuputu.
③ Fa'aaoga na'o le palasitika po'o le pulumu pulumu e fa'amama pe solo ai vaega alumini ma 'apa
④ Afai e fa'aogaina le fa'amamāina o a'afiaga o le ausa, e tatau ona puipuia le tusi talaaga ma isi mea fa'apipi'i.
⑤ Fa'aaogā le 'ea fa'amama e fa'amama ai vaega uma o le suau'u lubricating.

Su'esu'ega o le kesi gase turbocharger o tiso afi afi
Aua ne'i fa'amama vaega uma a'o le'i va'aia foliga vaaia, ina ia fa'avasega le mafua'aga o le fa'aleagaina.O vaega autu e tatau ona asiasia o loʻo lisi atu i lalo.D. o le faʻaleagaina muamua o le mama mama ma le pito i fafo o aano o le faʻafefe o loʻo matauina.I se tulaga lautele, pe a uma le taʻaloga umi, o loʻo i ai pea le ipu lelei i luga o le pito i fafo o aano o manufasi, aʻo masani ona olo ma faʻasaʻo le pito i fafo, o le pito i totonu e tele, ma o loʻo i ai ni faʻailoga laiti i le pito. foliga fa'atasi ai ma toga fafie.O tootoo ua faailogaina i luga o le galuega o le mama opeopea e mafua mai le suauu lubricating le mama.Afai o le sikoa maualuga e fai si mamafa pe sili atu le ofuina i le fua, e fautuaina e sui le mama faʻafefe i se mea fou.
A o'o i luga o le kola o le rotor le rotor shaft 5 o le turbine, fa'aoga ou tamatamailima e fa'apipi'i ai lona tulaga galue, ma e le tatau ona e lagona se va'aiga manino: mata'ituina le fa'aputuga o le kaponi i le mama fa'amaufa'ailoga i le pito turbine ma le ofuina o le puipui o le itu o le mama mama;mata'ituina pe o pi'o ma gau le pito i totonu ma fafo o le lau o le turbine;pe ua ta'e le pito pito i fafo o le lau ma pe o iai ni fa'ama'i fa'ama'i e mafua mai le feto'ai i le pito i luga ole lau;Pe o le kovana lau o le turbine ua maosi, ma isi.
Compressor impeller 4: siaki le pito i tua o le impeller ma le pito i luga o le lau mo faʻalavelave;siaki le lau mo le punou ma gau;siaki pito i totonu ma fafo o le lau mo ta'e ma toto'a ona o mea mai fafo.
Siaki le fetoaiga o le vaega arc li'o i luga o lau e le o feagai ma atigi 3 ma le pusa compressor 1 pe o iai se mea mata'utia o le tu'ufa'atasi o mea e iloa ai mea sese.Fa'alogo lelei e mata'ituina le maualuga o le fa'aputuina o le suau'u i luga o alavai ta'itasi ma au'ili'ili mafua'aga o tulaga leaga o lo'o i luga.


Taimi meli: Iuni-11-2021